Bort
Nieuwboer

Managing Consultant

Over Bort

Als managing partner bij VFM Facility Experts ben ik samen met Ellen van der Veen verantwoordelijk voor het team VFM Interim & Recruitment. In dit team werken de recruiters en VFM Interim Consultants elke dag opnieuw om te bewijzen dat wij de béste kandidaat voor de klus leveren. Naast de begeleiding van de VFM Interim Consultants voer ik zelf adviesprojecten uit waarbij organisatieontwikkeling centraal staat.  
 
Vanuit mijn technische achtergrond (assetmanagement, beheer en onderhoud), aangevuld met soft services ligt mijn expertise bij de integratie van hard en soft services. 
Verbinden en door vertalen van strategische doelen naar facilitaire functies is hierin voor mij essentieel. Wanneer facilitaire processen/afdelingen onvoldoende aansluiten bij de organisatie kan dit afbreuk doen aan primaire processen. Wanneer ik dit constateer ben ik gedreven om deze opnieuw te verbinden zodat FM een wezenlijke bijdrage aan de organisatie kan leveren.
 
Een conceptuele benadering is een basis voor maatwerk. Door een concept mét de klant projectmatig uit te werken geeft dit iedereen energie en antwoorden op onderstaande vragen:
Voor wie leveren wij FM diensten en hoe houden wij scherp wat de vraag is?
Hoe houden wij regie op de processen om hierin continuïteit en kwaliteit te borgen?
Wat doen wij zelf en wat besteden wij uit, en op welk niveau?
Ontwikkeling vraagt om goede begeleiding. Mijn voorkeur gaat uit naar continu verbeteren maar soms zijn ingrijpender maatregelen nodig. In de begeleiding van adviestrajecten en VFM Interimmers geef ik zicht op het eindresultaat en inzicht in de tussenliggende stappen. Ingrijpende trajecten blijven hiermee hanteer- en behapbaar voor waardoor  iedereen kan blijven meebewegen. 

Bort Nieuwboer

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord