Charlotte
Moesbergen

Interim Manager

Over Charlotte 

Met mijn Facility Management diploma op zak ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als leidinggevende in de schoonmaakbranche bij verschillende zorginstellingen. Van 2013 tot 2019 werkte ik als facilitair Floormanager in het Emma Kinderziekenhuis. 

In beide rollen heb ik aan leuke projecten meegewerkt en bijgedragen aan het neerzetten van vernieuwende concepten, zoals het ‘nieuwe’ fair cleaning concept binnen de schoonmaakbranche en de ontwikkeling en implementatie van een nieuw voedingsconcept gericht op kinderen bij het Emma kinderziekenhuis.

Mijn eerste opdracht als interim manager binnen VFM deed ik bij Taqa, een grote internationale energieleverancier. Daarna volgde Dienst Justitiële Inrichtingen. Juist die variëteit is wat mij zo aantrekt in mijn huidige functie.

Mijn drijfveren zijn vernieuwen, verbeteren, optimaliseren en vooral met heel veel energie facilitaire organisaties naar een hoger niveau brengen. Om mezelf te ontwikkelen en scherp te houden, vind ik het leuk om diverse opdrachten uit te voeren bij verschillende organisaties.

 

Charlotte Moesbergen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord