Elisabeth
Philips

Consultant

Over Elisabeth

Vanuit mijn ervaring als Facility Manager binnen een grote internationale organisatie heb ik gedurende 8 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van Workplace- en Real Estate Management. 

Met een open blik verdiep ik mij graag in de behoeften van u en uw stakeholders, om vervolgens de vertaalslag te maken naar een passende visie en aanpak voor een optimale customer experience. Met het oog op de interessante ontwikkelingen op het gebied van innovatie, zet ik tevens met veel plezier en enthousiasme mijn kennis op dit gebied in om u inzicht te geven hoe innovaties op een waardevolle manier kunnen bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Het verbinden van mensen en organisaties op basis van vertrouwen, transparantie en respect vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Mocht u de samenwerking met uw facilitaire partners naar een next level willen brengen, dan adviseer en begeleid ik u daar graag in. Vanuit mijn aanpak kijk ik samen met u en uw partner(s) naar de gezamenlijke belangen en geef ik essentiële inzichten in de bruggen die geslagen kunnen worden voor een vruchtbare en succesvolle samenwerking. 

Elisabeth Philips

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord