Ellen
van der Veen

Managing Consultant

Over Ellen

Als MT lid ben ik samen met mijn collega Bort Nieuwboer verantwoordelijk voor Interim Management. Met de inzet van interim managers uit ons ZZP netwerk ontzorgen wij opdrachtgevers bij piekbelasting, vervanging of projecten. Daarnaast ondersteunen we opdrachtgevers door hen werving en selectie trajecten uit handen te nemen.

Het maken van een match is maatwerk. Wij hebben goed contact met kandidaten, interim managers en opdrachtgevers. Wat speelt er in de facilitair bedrijven, waar liggen persoonlijke en organisatorische ambities, dit zijn vragen waar wij het antwoord op willen hebben. Pas als we zowel opdrachtgever als kandidaat echt kennen, kunnen we goede dienstverlening bieden. Met deze overtuiging en drive ben ik dagelijks in gesprek. 

Mijn kracht zit in mijn talent tot netwerken, mijn ervaring en plezier in contact met mensen en mijn vermogen om verbinding te maken. Ik schrijf graag, weet in gesprekken de diepte in te gaan en ben op de hoogte van het vakgebied Facility Management. De combinatie met mijn tweede natuur om diensten te willen verlenen, maakt dat ik in het matchen écht waarde kan toevoegen. Een prachtig vak!

Ellen van der Veen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord