Ellen van der Veen

Interim | Managing Consultant

Beschrijving

Ik ben van nature breed geïnteresseerd en dat laat zich terug zien in mijn loopbaan. Veelzijdigheid, variatie en dienstverlening vormen de rode draad. Na de HBO opleiding Facility Management was ik werkzaam als consultant bij diverse detacherings- en interim management bureaus.  Sinds 1996 deed ik als zelfstandig interim manager diverse opdrachten binnen het facilitaire werkveld.


Bij VFM ben ik (mede) verantwoordelijk voor VFM Facility People. Samen met Iris Koster en Dirk Brukx adviseren en ondersteunen wij opdrachtgevers bij personele capaciteitsproblemen. Wij bemiddelen tussen opdrachtgever en interim professional of ontzorgen de opdrachtgever door een werving&selectie procedure over te nemen.
Het maken van een match is maatwerk. Wij hebben goed contact met onze kandidaten en opdrachtgevers. Wat speelt er in de facilitair bedrijven, waar liggen persoonlijke en organisatorische ambities, dit zijn vragen waar wij het antwoord op willen hebben. Pas als we zowel opdrachtgever als kandidaat echt kennen, kunnen we goede dienstverlening bieden. Met deze overtuiging en drive ben ik dagelijks in gesprek. Een prachtig vak!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord