Fleur Slingerland

Campus recruiter

Competenties 

  • Enthousiast 
  • Doelgericht
  • Coachen
  • Plannen en organiseren 

Over Fleur 

Als onderdeel van het team People, het team binnen VFM dat zich bezig houdt met recruitment en interim opdrachten, zoeken mijn collega’s en ik continu naar de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. 

Vanuit mijn functie als Campus recruiter richt ik mij specifiek op de young facility talents. Veel starters zijn na het afronden van een opleiding zoekende naar de volgende uitdaging. Het facilitaire werkveld biedt veel kansen maar wat past echt bij mij? Daarnaast zien wij in onze praktijk dat facilitaire organisaties en afdelingen steeds vaker op zoek zijn naar jong talent die voor een frisse blik binnen de organisatie zorgen. Aan mij de taak om de jonge talenten te werven en te koppelen aan de juiste organisatie.

Dit doe ik vanuit ons Campus Recruitment programma waarin wij jong talenten een opleidingsprogramma bieden van 1,5 die bestaat uit zowel praktijkervaring bij diverse opdrachtgevers (4 dagen per week) en opleiding, coaching en training (1 dag per week). 

Mijn kracht zit in het enthousiasmeren van mensen en mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de persoonlijkheid van mensen.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord