Ida Beuker

Senior Consultant & Interim Manager

Kerncompetenties

  • Stressbestendig
  • Creatief
  • Behulpzaam

Over Ida

Eén ding is zeker en dat is dat niets zeker is. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de veranderingen lijken onomkeerbaar. Organisaties vragen zich af welke ontwikkelingen er voor hen toe doen, hoe zij hierop kunnen anticiperen en wat zij moeten doen om hun medewerkers te binden en te boeien met als gemeenschappelijke doel aanbevolen te worden door klanten die meer dan tevreden zijn.

HR en Facilities trekken steeds vaker samen op in het faciliteren van de medewerker vanuit het oogpunt van het menselijke kapitaal en het belang van goed gefaciliteerde medewerkers voor de organisatie. We hoeven hiervoor geen zesde zintuig te hebben, een luisterend oor is voldoende. De bereidheid om te luisteren en interesse voor elkaar zorgt voor meer kennis en betrokkenheid en de kracht om samen het avontuur aan te gaan. 

Als adviseur en interim manager zorg ik voor het goede gesprek waar de basis wordt gelegd voor de oplossingen op de vragen die zich voordoen. Zo wil ik werken en luisteren naar de vragen over inkoopbehoeften, de integratie van HR en Facilities en organisatieveranderingen. Met het menselijk kapitaal als uitgangspunt en oplossingen die leiden tot resultaten..
Mijn motto blijft; ‘bouwen op vertrouwen’

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord