Martine
de Kok

Managing Consultant

Over Martine

Welkom! Leuk dat je de moeite neemt om mij iets beter te leren kennen. Mijn naam is Martine de Kok, Managing Partner bij VFM facility experts. In deze rol heb ik het geluk om vaak te gast te mogen zijn bij uiteenlopende organisaties. Telkens weer word ik verrast en steek ik weer iets op van de gastvrijheid, de cultuur, de onderlinge samenwerking, etc. 

En wat mij dan zo inspireert is het ontmoeten van gepassioneerde mensen. Mensen die plezier hebben in hun werk, gemotiveerd zijn, energiek zijn en werkgeluk uitstralen. Ik draag er graag aan bij om dit werkgeluk in jouw organisatie te laten bloeien. Bijvoorbeeld door te kijken naar hoe facilitair nog beter beleefd kan worden. Te onderzoeken hoe en waar het facilitaire team nog beter kan ondersteunen in het werkgeluk van de ander, aan de positieve employee experience. En hoe die voldoening dan weer bijdraagt aan jouw eigen werkgeluk en persoonlijke groei. 

Werkgeluk begint voor mij bij het hebben van aandacht voor de ander. Wat heeft de ander nodig? Ik help jou en je organisatie graag om dit te onderzoeken. Vaak zijn een paar simpele aanpassingen al genoeg om de beleving van de ander positief te beïnvloeden. Ik inspireer je graag met mijn ervaringen zodat we samen het passende antwoord vinden op de vraag die bij jou of in je organisatie speelt. In volle aandacht want daar vind ik mijn werkgeluk.

Martine de Kok

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord