Maxime
Keuzenkamp

Interim Manager

Over Maxime

Na mijn opleiding Facility Management in Den Haag, ben ik terecht gekomen bij een wereldwijd opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. De afgelopen jaren was ik verantwoordelijk voor een aantal projecten op het gebied van huisvesting, IT en procesmanagement. Ik was zoal projectleider voor een grootscheepse renovatie en de verhuizing voor 250 pandbewoners. Daarnaast heb ik een Europese Servicedesk opgezet met zowel verantwoordelijkheid voor commercie als logistiek. 
 
Na vier jaar gewerkt te hebben bij deze organisatie was ik toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen op het gebied van Facility- en Projectmanagement. Door als interimmanager bij een diversiteit aan organisaties projecten te vervullen, kan ik mezelf als interim professional profileren in deze vakgebieden. 

Ik haal energie uit het initiëren, coördineren en organiseren van facility transities binnen organisaties. Door samenwerking met de medewerkers van een organisatie probeer ik tot resultaten te komen die kunnen rekenen op een breed draagvlak. Ik ben een daadkrachtige, enthousiaste en resultaatgerichte professional die een opdrachtgever kan ontzorgen met facilitaire opdrachten.

Maxime Keuzenkamp

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord