Thomas
de Bruin

Young FM programma

Over Thomas

Mijn interesse ligt bij het facilitaire werkveld en de verschillende diensten die worden verleend binnen een organisatie. Ik houd me graag bezig met vraagstukken die betrekking hebben op gastvrijheid, huisvesting, contractmanagement en projectmanagement. Dit alles om te zorgen dat medewerkers zich kunnen focussen op hun werkzaamheden en zich thuis voelen binnen de organisatie. Door het volgen van het Young FM programma blijf ik mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen en word ik als young professional klaargestoomd voor het werkveld. 

Binnen het Young FM programma ben ik gedetacheerd bij Eneco op het bedrijfsbureau, waar ik hoofdzakelijk verantwoordelijk ben voor het beheer van verschillende facilitaire contracten. Naast contractmanagement lever ik een bijdrage aan facilitaire projecten. Een mooie kickstart van mijn carrière. 

Ik haal mijn kracht uit mijn communicatieve vaardigheden, mijn ondernemend inzicht en analytisch vermogen. Daarnaast lees ik graag rapportages en artikelen over het facilitaire werkveld waardoor ik op de hoogte ben van de trends en ontwikkelingen. Ik kom graag in contact met anderen om kennis te delen en onderneem graag dingen op eigen initiatief. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en zit niet graag stil, het liefst maak ik dan ook elk jaar een mooie (verre) reis. 

Thomas de Bruin

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord