Werken in de Facility branche.

Ben jij als facilitair professional of zzp’er op zoek naar een nieuwe uitdaging in de facility branche? Van facility manager, contractmanager, inkoper tot projectmanager; VFM heeft de leukste vacatures en interim opdrachten, direct beschikbaar voor jou! 

De facilitaire branche is een werkveld met oneindig veel mogelijkheden en onze consultants vertellen je er graag meer over. Vraag eenvoudig een adviesgesprek aan of doe een CV check!

Direct naar vacatures

Jouw droombaan, zo gevonden.

In welke rol wil jij excelleren binnen de facilitaire branche? En welke organisatie past bij jou? Zo veel keuzes en wellicht nog meer vragen. Onze recruitment consultants helpen jou bij de volgende stap in jouw carriere.

‘’Jouw droombaan begint bij weten waar je op zoek naar bent. Sparren met een professional uit het werkveld is een mooie eerste stap.’’  - Dirk Brukx, Recruitment Consultant

Netwerk voor interim professionals.

Wij vinden het belangrijk dat we al onze interim professionals goed kennen. Alleen dan kunnen we de juiste opdracht en match voor jou vinden. Met een groot netwerk aan ambitieuze zzp’ers profiteer jij bovendien van alle kennis en expertise in jouw vakgebied.

Untitled_design.png

Vraag advies aan jouw coach.

Interessant voor jou

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord