Werkomgeving & services

Huisvestings- en werkplekconcept

Organisaties zijn tegenwoordig niet meer gebonden aan één vaste werklocatie. Medewerkers werken op verschillende manieren en op diverse locaties. Hoe zorgt u ervoor dat uw werkomgeving de activiteiten van uw medewerkers ondersteunt, past bij de (huisvestings-)visie en ook nog inspirerend is? 

Onze aanpak 

Een werkomgeving is uniek voor iedere organisatie. Onze dienstverlening bestaat uit het analyseren van de huidige situatie, conceptontwikkeling, implementatie door middel van projectmanagement en het uiteindelijke beheer van uw werkomgeving. Samen zorgen wij in nauwe samenwerking voor een continuerend passend werkplekconcept.  

Een werkplekconcept dat voor u werkt

Wij benaderen werkplekconcepten als een middel om de identiteit van de organisatie te versterken, te inspireren en de tevredenheid van de gebruikers te verhogen. In onze aanpak staat de cultuur van de organisatie en de activiteiten die medewerkers uitvoeren centraal. Met een duurzame blik onderzoeken wij de best passende en aansluitende werkomgeving voor u en uw medewerkers. Hierbij hebben we aandacht voor zowel hard- als soft services. 

Bent u benieuwd naar wat een doordacht werkplekconcept uw organisatie kan brengen? Wij komen graag langs voor een gesprek of presentatie. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord