YFM facility talent 

Als advies en recruitment bureau ervaren wij een toenemende spanning op de arbeidsmarkt. Het aantrekken en binden van jong talent is moeilijker dan ooit. Organisaties met een jong en hip imago lijken het makkelijker te hebben maar zelfs zij ervaren moeilijkheden. Wij gunnen al onze opdrachtgevers jong talent. Daarom zijn wij gestart met het YoungFM programma, hét programma voor facilitaire organisaties om jong talent in te zetten.

Met het YFM programma verbinden wij facility talents aan facilitaire organisaties. Organisaties die deelnemen krijgen een of meerdere starters die het in zich hebben zich snel te ontwikkelen en onder onze begeleiding en training zelfstandig een concrete opdracht uitvoeren. De basis voor het leerwerktraject staat en het maatwerk wordt in samenspraak met u als opdrachtgever en de high potentials samengesteld. In een traject gaan zij afhankelijk van uw vraag en behoefte aan de slag met projectmanagement (facilitair en huisvesting), procesanalyse en optimalisatie of onderzoek en advies

Op basis van drijfveren

Onze aanpak onderscheidt zich van andere talent program’s omdat wij niet uitsluitend kijken naar cijferlijsten en nevenactiviteiten. Het drijfverenonderzoek is voor ons leidend. Uit diverse onderzoeken en uit het afstudeeronderzoek van onze collega Luna van Leeuwen blijkt dat de high potential anno nu een baan wil waarin hij/zij kan investeren in zichzelf, vaardigheden ontwikkelt en doorgroeimogelijkheden heeft. De nieuwe generatie wil zich kunnen identificeren met de kernwaarden van de organisatie en wil een bijdrage leveren aan aan de ambitie van de inlenende organisatie. 

In onze selectie onderzoeken we uitgebreid waardoor het talent gedreven wordt. Dit is de basis voor de match met een opdracht. 
De facility talents krijgen vervolgens een ontwikkeltraject op maat. Het succes van een YFM facility talent hangt samen met de betrokkenheid van de opdrachtgever. We vragen daarom onze opdrachtgevers mee te denken. Ook van de facility talents wordt een bijdrage gevraagd in het programma van zijn/haar traject. In samenspraak met een senior consultant van VFM wordt er een coaching traject gestart waarin hij/zij de kans krijgt om te werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. 

Interesse? 

Heeft u interesse in het YFM programma? Neem dan vrijblijvend contact op Ellen van der Veen, ellen.vanderveen@vfm.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Akkoord