Young FM programma.

Het talentprogramma voor facilitaire starters

VFM richt zich met twee initiatieven op facilitaire starters. Sinds 2016 moderaten wij een platform waarin starters tijdens hun studie of hun eerste baan, een aantal avonden per jaar bij elkaar komen. Op deze avonden gaan we aan de slag met een concrete case van één van onze opdrachtgevers. Daarnaast kent VFM een talentenprogramma. Daarin detacheren we ambitieuze en talentvolle starters bij facilitaire organisaties voor opdrachten van 12 tot 18 maanden.

Ervaar Young FM

Waarom Young FM?

Waar bij traineeships vaak naar cijferlijsten en nevenactiviteiten gekeken wordt, leggen wij de focus op drijfveren en persoonlijkheid. Uit diverse onderzoeken en uit het afstudeeronderzoek van onze collega Luna van Leeuwen blijkt dat de high potential anno nu een baan wil waarin hij/zij kan investeren in zichzelf, vaardigheden ontwikkelt en doorgroeimogelijkheden heeft. De nieuwe generatie wil zich kunnen identificeren met de kernwaarden van de organisatie en wil een bijdrage leveren aan aan de ambitie van de inlenende organisatie. 

In onze selectie onderzoeken we uitgebreid waardoor het talent gedreven wordt. Dit is de basis voor de match met een opdracht. De opdrachten variëren van facilitair coördinator tot junior projectleider of adviseur en lopen 12 tot 18 maanden. Daarmee creëren we zowel voor de opdrachtgever als voor de Young FM’er de tijd en ruimte om het maximale uit de opdracht te halen. De Young FM’er neemt naast de opdracht deel aan een uitgebreid opleidingsprogramma waardoor er een hele steile leercurve ontstaat. 

Programma op maat

Het succes van een Young FM hangt samen met de betrokkenheid van de opdrachtgever. We vragen daarom onze opdrachtgevers mee te denken. Ook van de Young FM’ers wordt een bijdrage gevraagd in het programma van zijn/haar traject. In samenspraak met een Senior Consultant van VFM wordt er een coaching traject gestart waarin hij/zij de kans krijgt om te werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. De Young FM’ers krijgen een ontwikkeltraject op maat. 

Onze YoungFM’ers gaan aan de slag met:

  • Projectmanagement | facilitair en huisvesting
  • Procesanalyse en optimalisatie
  • Onderzoek en advies
  • Diverse facilitaire (starters)functies

Young FM inspiratie

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.

Akkoord